Drømmer du om at få dit eget navn på konfektureprodukter af høj kvalitet, eller vil du på anden vis profilere din virksomhed gennem konfektureprodukter, hjælper vi gerne med ideudvikling, koncept og etiketter.

På langt de fleste af vores produkter, har du mulighed for at påsætte en private label. Det betyder, at du kan sætte lige netop det aftryk på produktet, som du gerne vil. Vi tilbyder også tryk og eller gravering på træ- og hatteæsker.

Du kan bl.a. få logo på: Håndlavede bolcher, kuvertchokolade, kartonæsker, hatteæsker, trææsker, små og store plastikbøtter, stofposer, kaffe, øl og vin. Hvis du stadig mangler et produkt, så tøv ikke med at spørge os.

Ydermere kan du også få vedlagt et lille kort med en hilsen, for at gøre gaven endnu mere personlig.

Men hvad med logo, farver osv.?

Er du i tvivl om hvilke logo- og filformater der er de rigtige til opgaven? Eller måske hvilket farverum der skal bruges? Så har vi en lille hjælpende hånd til dig, i form af vores Private Label Guide.

I Private Label Guiden lærer du lidt om forskellige filformater og farverum, samt hvilke der bruges hvornår. Det er et godt lille værktøj at have ved hånden, når der skal sendes materiale til f.eks. ordrer placeret hos os.

Guiden giver et hurtigt men præcist indblik i, hvilke aspekter der er vigtige for, at dit logo kommer til at se rigtigt ud, efter at være blevet sat på ét eller flere af vores produkter.

Private Label Guiden er til fri afbenyttelse og kan hentes her.
Hent Private Label Guiden.

 

Vi har vores egen grafiske afdeling.

Vi har vores eget kreative team bestående af to uddannede og dygtige grafikere. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til jeres CI (Corporate Identity) og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

I kan derfor trygt overlade jeres CI til os og stole på, at vi overholder jeres retningslinjer for farver, logo, placering etc.

Ydermere kan vores grafiske afdeling hjælpe med diverse services som f.eks.:

Rentegning af logo eller grafiske elementer
Har du ikke et logo, eller er du i tvivl om, hvorvidt dit materiale er godt nok eller ej, så lad os hjælpe dig. Kontakt os, og lad os tjekke dit materiale. Hvis der er mangler e.l. kan vi hjælpe dig med disse.

Korrekturgang
For at sikre kvalitet, placering, farver og størrelser, vil du altid modtage en visuel korrektur til godkendelse på din ordre fra os, inden vi printer label.

Produktfotos
Har du sammensat en gave ud fra vores produkter, men har brug for at se dem samlet for bedre at kunne sælge dem ind? Så lad vores grafiske afdeling tage et pænt billede af gavepakken til dig.